Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)

Thursday 16th of September 2021

Hem Arkiv
Månadens Skutnäs-bild PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2012-01-05 kl. 23:47

Deltag i Skutnäs Invånarförenings fototävling ”Månadens Bild”.  Skicka in ditt bästa foto som passar in med månadens tema. Fotot skall vara taget i Skutnäs med omnejd, vilket år det är taget spelar ingen roll. De vinnande fotonen för varje månad kommer att finnas med i en Skutnäs-kalender för år 2013!

 

Om du vill vara med i tävlingen skickar du in ett foto eller fler under månaden till adressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . I början av följande månad visas de inskickade fotonen på vår hemsida, och alla har då möjlighet att rösta på den bild de tycker bäst om. Den vinnande bilden och fotografens namn visas på hemsidan efter att omröstningen är avslutad.

 

Varje månads vinnare får en kalender som pris, och andra har möjlighet att köpa denna från föreningen. Vi tar gärna emot förhandsbeställningar (priset meddelas  senare).

 

Foton för januari kan sändas in under tiden 1-31.1.2012, omröstningen sker 1-15.2.2012, och efter det visas det vinnande fotot! Foton för februari sänds följaktligen in under februari månad, och omröstningen sker i mars osv.

Senast uppdaterad 2012-01-05 kl. 23:54
 

Powered by Joomla!. Designed by: Free Joomla 1.5 Theme, cc top level domain. Valid XHTML and CSS.